ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εγγυόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας στο πιο επαγγελματικό επίπεδο.

Αεροδρόμιο/Λιμάνι/Γραφείο

Στόχος της εταιρείας μας είναι να αξιοποιήσουμε καλύτερα τον χρόνο σας.Ο οδηγός  μας θα σας συναντήσει  και θα σας υποδεχτεί  για  να σας μεταφέρει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση είτε πρόκειται για αεροδρόμιο, γραφείο, σπίτι.Οι εταιρείες προτιμούν  να προσλαμβάνουν  έναν οδηγό προκειμένου να φροντίσουν  τις ανάγκες μετακίνησης του προσωπικού ή των επισκεπτών τους που έχουν πολλά ραντεβού μέσα στην ημέρα να παρακολουθήσουν. Προσφέρουμε μια πλήρως επαγγελματική υπηρεσία οδηγού ακολουθώντας το πρόγραμμα οδήγησης που θα μας παρουσιάζεται.

Η υπηρεσία μας υποστηρίζεται από την τοπική γνώση, την εμπειρία των οδηγών μας και την τεχνολογία δορυφορικής πλοήγησης  εξασφαλίζοντας έτσι την σωστή ώρα άφιξής στον προορισμό σας ακόμη και σε περίπτωση απρόβλεπτης κυκλοφοριακής συμφόρησης. Μέσω της ιστοσελίδας μας  κάνουμε την κράτηση όσο το δυνατόν απλούστερη και φιλική προς τον χρήστη  μέσω διαδικτύου με άμεση επιβεβαίωση.

Εκδρομές

Εξερευνήστε την Αθήνα, συμπεριλαμβανομένου το Μουσείο της Ακρόπολης ή κάνοντας μια απογευματινή  περιοδεία κατά μήκος της ακτής Αθήνα για το Σούνιο. Αν  ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ελληνικά κλασικά αξιοθέατα, ενώ παραμένετε μερικές μέρες στην Αθήνα και αν είστε  πρόθυμοι να δείτε το σταυροδρόμι των χρωμάτων και πολιτισμών, να αισθανθείτε  το μεγαλείο της ιστορίας και τη θέρμη του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης, σας συνιστούμε θερμά να συμμετέχετε  στις ολοήμερες  εκδρομές που παρέχουμε.

Συνέδρια/ Εκδηλώσεις / Νυχτερινή ζωή

Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα  οδηγών μας  μπορεί να προσφέρει άψογες υπηρεσίες στην μετακίνηση – μεταφορά σημαντικών προσώπων που συμμετέχουν σε συνέδρια στην Ελλάδα.

Οι οδηγοί μας θα καλύψουν όλες τις ανάγκες των πελατών μας, από μια τοπική μετακίνηση  για δείπνο μέχρι και  ένα πλήρως οργανωμένο συνέδριο.Παρέχουμε τα αυτοκίνητα μας  για γάμους με οδηγό και για εκδρομές με ή χωρίς ξεναγό. Ένα πολυτελές αυτοκίνητο από τη JNV  θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές.

Ο τουρισμός είναι πολύ ισχυρός στην Ελλάδα και πολλοί από τους τακτικούς πελάτες των επιχειρήσεων μας φέρνουν τις οικογένειές τους στην χώρα μας για διακοπές. Η συμπεριφορά των ανθρώπων αλλάζει δραματικά προς το καλύτερο όταν βρίσκονται σε κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον. Θεωρούμε  αυτή τη νέα υπηρεσία πολύ χρήσιμη, δεδομένου ότι μας επιτρέπει να γνωρίσουμε τους πελάτες μας σε ένα διαφορετικό επίπεδο μακριά από το καθημερινό άγχος της δουλειάς.

 

Υπηρεσίες Ταχυμεταφορών (Courier)

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες της εταιρείας , αναπτυσσόμαστε στον τομέα ταχυμεταφορών  παρέχοντας σας  την δυνατότητα να στείλετε έγγραφα και  δέματα   άμεσα   και με ασφάλεια από την διεύθυνσή του αποστολέα στη διεύθυνση του παραλήπτη. (Door to Door ).

Μονο εμπειροι οδηγοι

Ο οδηγός  μας  θα σας υποδεχτεί  για  να σας μεταφέρει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση

είται προκειται για αεροδρόμιο, γραφείο, σπίτι.